Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Mi legyen az ebéd hétvégén? 12+1 recept a bablevestől a rakott krumpliig

default user icon
MME
Unod minden vasárnap a hagyományos rántott húst sütögetni? Próbálj ki valami mást! Sorozatunkban hétről hétre olyan fogásokat gyűjtünk össze nektek, melyekkel nem vallotok szégyent a hétvégén akár a családra, akár egy nagyobb vendégseregre főztök! A receptek között a szárnyas-, a hal- és a sertéshúskedvelők is megtalálják a kedvencüket, de a tésztaimádók, az egytálétel-rajongók és a vegetáriánusok találnak köztük kedvükre valót!

FEHÉRBOROS CSIRKETOKÁNY >>>

PÁCOLT CSIRKEMELLFILÉ BACONBEN SÜTVE >>>

PULYKAMELL CSÍKOK SÖRTÉSZTÁBAN >>>

DARÁLT HÚSOS RAKOTT KRUMPLI >>>

KOLBÁSZOS LECSÓ NOKEDLIVEL >>>

MÁTRAI BORZASKA (ALAPRECEPT) >>>

RÁNTOTT TONHAL FOKHAGYMÁS MAJONÉZZEL >>>

TEPSIS KRUMPLI HÚSGOLYÓKKAL >>>

KRUMPLIS RAKOTT CSIRKE >>>

RIZOTTÓ ZÖLDBORSÓVAL ÉS BACONNEL >>>

CARBONARA SPAGETTI VILLÁMGYORSAN >>>

RÁNTOTT MOZZARELLARÚD PARADICSOMOS MÁRTOGATÓSSAL >>>

BABLEVES DEBRECENI MÓDRA >>>

ELŐZŐ HETI MENÜAJÁNLATAINKAT ITT TALÁLJÁTOK >>> 

Ezek is érdekelhetnek

Friss

Friss