A darált húst összekeverjük az áttört fokhagymával, az apróra vágott vöröshagymával, a tojással és a zsemlemorzsával.
Meghintjük sóval, borssal, pirospaprikával és petrezselyemmel, majd hozzáadunk egy kevés olajat.
Alaposan összegyúrjuk, és nedves kézzel diónyi golyókat formázunk belőle.
Megpucoljuk a krumplit, és a reszelő durva fokozatán lereszeljük, jól megmossuk, és lecsepegtetjük és megsózzuk.
Egy kis tepsit kikenünk étolajjal és meghintjük zsemlemorzsával. A tepsibe tesszük a kinyomkodott krumplit, és közéjük helyezzük a húsgolyókat, a megmosott koktélparadicsomokat, a kakukkfüvet és a felaprított petrezselyemzöldet. Ráöntjük a tejszínt, és meghintjük a reszelt sajt felével.
Lefóliázva 220 fokos sütőbe tesszük, és 35 percig alsó-felső sütésen sütjük. Ezután levesszük a fóliát.
A reszelt sajtot összekeverjük egy kis zsemlemorzsával és a fűszerpaprikával, majd ráhintjük. 8-10 percre visszatoljuk a sütőbe addig, ameddig a sajt ráolvad, és szép színt kap.