Mindmegette.hu
Recept
MME
Videó
Vári Dávid gyermekkora óta szenvedélyesen járja az erdőt a vadak után. A séf mesterfokon elsajátította az elejtett apró- és nagyvadak legkülönfélébb elkészítési módjait is. Ételkreációit a Terítéken – A magyar vadgasztronómia receptkönyve című könyvben mutatja meg. A mindmegette.hu olvasóinak pedig ezúttal azt, hogy szabadtűzön, hogyan lehet rántott vaddisznót készíteni.
Cikk
Unod minden vasárnap a hagyományos rántott húst sütögetni? Próbálj ki valami mást! Sorozatunkban hétről hétre olyan fogásokat gyűjtünk össze nektek, melyekkel nem vallotok szégyent a hétvégén akár a családra, akár egy nagyobb vendégseregre főztök!
Salamon Csilla
A csirkeszárny sokak nagy kedvence és nem véletlenül. Olcsó és gyorsan lehet belőle finomat készíteni. Sütve, rántva, mézesen, csípősen, mindenhogy imádjuk.
Unod minden vasárnap a hagyományos rántott húst sütögetni? Próbálj ki valami mást! Sorozatunkban hétről hétre olyan fogásokat gyűjtünk össze nektek, melyekkel nem vallotok szégyent a hétvégén akár a családra, akár egy nagyobb vendégseregre főztök! A receptek között a szárnyas-, a hal- és a sertéshúskedvelők is megtalálják a kedvencüket, de a tésztaimádók, az egytálétel-rajongók és a vegetáriánusok találnak köztük kedvükre valót!
Tündi konyha
A csirkemell az egyik legkedveltebb alapanyag. Lehet rántani, tölteni, de rakott ételekbe is kiváló. Finom és egyszerű ételeket lehet belőle készíteni, amelyek az egész családnak a kedvencei lesznek. Az alábbi receptek elkészítéséhez adunk egy kis videós segítséget.
Rónásiné Anikó
Vass Lászlóné
PATAKY KRISZTINA
Ádám Sándor Árpád
Kautz József
DÖMÖTÖR VIOLA
Wagensommer Alexandra