Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Krumplis rakott csirke

75 perc
egyszerű
átlagos
4 adag
Hozzávalók

Elkészítés

  1. Egy magas falú tepsit vagy jénait zsiradékkal kikenünk, a sütőt előmelegítjük 175 fokra.
  2. A krumplit meghámozzuk és ujjnyi vastag karikákra vágjuk. A paprikát, a paradicsomot és a vöröshagymát is felkarikázzuk, a csirkemellet szeletekre vágjuk.
  3. A krumpli felét leterítjük a tepsibe, sózzuk, borsozzuk, rárakjuk a csirkemellet, azt is sózzuk, borsozzuk. Erre rétegezzük a paprikát, paradicsomot és a hagymakarikát. Meglocsoljuk tejföllel, majd befedjük a krumplival. Fóliával lefedve 45 percen át sütjük.
  4. Ha a krumpli és a hús is megpuhult, a fóliát levesszük a rakottasról, a tetejét megkenjük a maradék tejföllel és megszórjuk a reszelt sajttal és a kockára vágott baconnel. Visszatesszük a sütőbe és addig sütjük, míg a sajt és a bacon megpirul.

Így készítheted el a krumplis rakott csirkét! >>>

13 RAKOTT CSIRKEMELL RECEPT, AMIT KI KELL PRÓBÁLNOD! >>> 

SAJTOS RAKOTT CSIRKE - A TÖKÉLETES HÉTVÉGI FOGÁS, AMIT AZ EGÉSZ CSALÁD IMÁD! >>> 

Megjegyzés

Ha biztosra akarsz menni, akkor főzd elő egy kicsit a krumplit. - MME

Ezek is érdekelhetnek

Friss