Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Kolbászos lecsó nokedlivel

60 perc
egyszerű
átlagos
4 adag
Hozzávalók

Elkészítés

  1. A zsírt lábasba teszük, kisütjük benne a szeletekre vágott és bevagdosott szalonnát, a pörcöket kivesszük. Ebbe a zsírba tesszük a szeletekre vágott hagymát, megsózzuk, majd 4-5 percig pároljuk.
  2. Ezután hozzáadjuk a kockára vágott paprikát, erős paprikát és a kolbászt vagy virslit (vagy van amikor mindkettőt). Kicsit megsózzuk a paprikát is, hogy puhuljon. Amikor félig puha, hozzátesszük a paradicsomot, a pirospaprikát és egy kevés cukrot.
  3. Addig főzzük, amíg a paradicsom leve elfő, és jól besűrűsödik. A lisztből, tojásból nokedli tésztát készítünk, forró vízben kiszaggatjuk, végül erre szedjük rá a kolbászos lecsót.

LECSÓLEVES>>> 

LECSÓKRÉMES HAMBURGER>>> 

CUKKINIS LECSÓ KECSKESAJTTAL>>> 

Ezek is érdekelhetnek