Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Így néz ki a SPAR húsüzeme, ami az ország össze szupermarketét ellátja - Videó!

default user icon
MME
Ha ti is gyakran jártok a SPAR-ba, akkor biztosan találkoztatok már különféle Regnum termékkel, ami nem mellesleg a szupermarketlánc saját húsüzeméből származik. A Hír Televízió stábja a napokban egy exkluzív gyárlátogatás alkalmával megnézte, hogyan készülnek ezek a finomabbnál finomabb húsos termékek.

Már csak azért is számít kivételesnek ez a húsüzem, mert a SPAR Magyarország ilyet elsőként és egyedüliként hozott létre az élelmiszer-kiskereskedelmi láncok közül. Indulása óta számtalan fejlesztésen és korszerűsítésen esett át, amire nem kevesebb, mint 8 milliárd forintot fordított a cég. Ennek köszönhetően már az indulási húsmennyiség 120-szorosát tudták előállítani 2023-ban a több mint 360 munkavállalónak köszönhetően, köztök számtalan szakember közreműködésével.

Aki esetleg nem ismerné a márkát, az jó, ha tudja, hogy a forgalmazott termékeik között kiváló minőségű sertés- és marha tőkehúsok, valamint ezekből az alapanyagokból készült húskészítmények is megtalálhatóak – írja a hirtv.hu.

Sajtszeleteléssel és oktatási központtal is bővült a bicskei húsüzem, ahol szigorú minőségbiztosítási rendszert vezettek be. Saját és korszerűen felszerelt laboratóriumukban minden terméküket ellenőrzik, ezek a legszigorúbb higiéniai- és minőségi követelményeknek ugyancsak megfelelnek.

Ajánljuk még:

Ezek is érdekelhetnek

Friss