Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Minestrone leves

45 perc
bonyolult
átlagos
Hozzávalók

Elkészítés

  1. Egy kevés olajon megdinszteljük a felkockázott vöröshagymát és fokhagymát, beletesszük a karikára vágott répát és fehérrépát, a felkockázott a zellert és a babérleveleket. Megsózzuk, és fedő alatt 10 percig pároljuk, majd hozzáadjuk a felcsíkozott káposztát és a vajbabot. Beleöntjük a paradicsomsűrítményt, vízzel hígítjuk, fűszerezzük, kevés cukrot adunk hozzá, és fedő alatt puhára főzzük.
  2. A főzés vége felé, amikor már majdnem teljesen puhák a zöldségek, hozzáadjuk a vörös babot, a felkockázott cukkinit és a tésztát, majd további 5 perc alatt készre főzzük.

    Még több olasz recept >>> 

    A legjobb levesek - hússal, zöldséggel, krémesen >>> 

    MILÁNÓI MAKARÓNI CSŐBEN SÜTVE >>> 

Megjegyzés

Ez az olasz mindent bele zöldségleves. Laktató és kiadós, az igazi megáll benne a kanál típusú étel. Bármilyen zöldség jó bele. Egész évben készíthető az adott évszaknak megfelelő zöldségekből. Tél lévén káposztát, babfélét és gyökérzöldségekből készítettem ma el. Pazar lett. - Mivanitthon

Ezek is érdekelhetnek

Friss