hdb20-bg hdb20-img hdb20-img

Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Sajtos rakott csirkemell ropogós baconnel

60 perc
bonyolult
megfizethető
8 adag
Hozzávalók

Elkészítés

  1. Egy tepsi alját vékonyan kiolajozzuk, és kirakjuk a baconszeletek felével. Előmelegített sütőbe toljuk, és félig ropogósra elősütjük.
  2. Közben vékony szeletekre vágjuk a megmosott és szárazra törölt csirkemellet, majd megsózzuk, megborsozzuk, és megszórjuk a fűszersóval. Minden hússzeletet beleforgatunk lisztbe, majd felvert tojásba, végül a lereszelt sajtba, és az elősütött baconszeletekre sorakoztatjuk.
  3. Rászórjuk a maradék sajtot, befedjük a bacon másik felével, és kb. 40 percig 180 fokon sütjük alufóliával szorosan lefedve. A sütés végén levesszük a fóliát, és ropogósra sütjük a tetején a bacont. 

    RAKOTT CSIRKE KRUMPLIVAL ÉS BACONNEL >>> 

    Még több mennyei egytálétel >>> 

    Receptek csirkével >>> 

Megjegyzés

Érdemes a végén csak felső sütést használni. Nagyon finom kiadós, étel, bármilyen köret illik hozzá. - Galcsill

Ezek is érdekelhetnek

Friss