hdb20-bg hdb20-img hdb20-img

Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Milánói sertésborda parmezános bundában

MME MME
bonyolult
megfizethető
4 adag
Allergének
  • Glutén

Elkészítés

  1. A kockára vágott szalonnát megpirítjuk, hozzáadjuk az apró­ra vágott vöröshagymát, a zúzott fokhagymát, a szeletelt gombát.
  2. Hozzáadjuk a paradicsompürét és a csíkokra vágott sonkát, majd sózzuk, borsozzuk, oregánóval fűszerezzük.
  3. Kifőzzük a makarónit, a csomagoláson található utasítás szerint, és összekeverjük a raguval.
  4. A zsemlemorzsához hozzákeverjük a parmezán sajtot.
  5. A sertéskarajt sózzuk, bor­sozzuk, majd liszt - tojás -zsemlemorzsa sorrendben bepanírozzuk.
  6. A hússzeleteket kisütjük, a tésztára tálaljuk, és megszórjuk a reszelt trappistával.

Nézd meg, hogyan készül a milánói sertésbord!

Ezek is érdekelhetnek

Friss