Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Csőben sült milánói makaróni

MME MME
60 perc
egyszerű
megfizethető
4 adag
Hozzávalók

Elkészítés

  1. A milánói makaróni elkészítéséhez a forró serpenyőben egy kevés olajon lepirítjuk a megtisztított fokhagymát és hagymát, valamint a megtisztított, felkockázott gombát. Amikor a hagyma üveges, hozzáadjuk a darált húst, majd pár percig összesütjük.
  2. Ha ezzel elkészültünk, felöntjük a paradicsomlével, megsózzuk, megborsozzuk, oregánóval ízesítjük, majd fedő alatt addig pároljuk, amíg a hús megpuhul.
  3. Al dentére főzzük a makarónit, majd a ragut összeforgatjuk a lecsöpögtetett tésztával. Az egészet egy serpenyőbe tesszük, a tetejét megszórjuk a reszelt sajttal és a zsemlemorzsával, majd előmelegített sütőben 180 fokon addig sütjük, amíg a sajt megpirul a tészta tetején.

    Ajánljuk még:

Ezek is érdekelhetnek

Friss