Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Hagyományos milánói sertésborda

MME MME
60 perc
rafinált
megfizethető
4 adag
Hozzávalók

Elkészítés

  1. A hússzeleteket kiklopfoljuk, sózzuk, borsozzuk és bepanírozzuk. Először a lisztben, majd a felvert tojásban, végül a zsemlemorzsában. A bepanírozott húst forró zsiradékban aranybarnára sütjük.
  2. Egy fazékban vizet forralunk egy csipet sóval. A tésztát a csomagoláson található előírás szerint kifőzzük és leszűrjük.
  3. A felhevített olívaolajon megpároljuk az apróra vágott vöröshagymát és a fokhagymát. Hozzáadjuk a csíkokra vágott sonkát és a megtiszított felszeletelt gombát és együtt pirítjuk. Sóval, borssal, oregánóval ízesítjük és hozzákeverjük a paradicsomszószt, összeforraljuk. Ezután hozzákeverjük a kifőzött tésztát és együtt tálaljuk a rántott hússal.

11 LAKTATÓ SONKÁS TÉSZTA, AMIBŐL DUPLA ADAGOT KÉR A CSALÁD >>> 

15 RÁNTOTT ÉTEL, AMI NÉLKÜL NINCSEN VASÁRNAPI EBÉD >>> 

Ezek is érdekelhetnek

Friss