Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Csupacsokis brownie

45 perc
egyszerű
átlagos
15 adag
Hozzávalók

Elkészítés

  1. Fémtálban, gőzfürdő fölött, folyamatosan kevergetve megolvasztjuk a vajat és a csokit, amíg szép fényes krémet kapunk.
  2. A tálat levesszük a gőzről, majd egymás után hozzákeverjük a száraz anyagokat: a lisztet, a cukrot, a sütőport és a kakaót. Egyenként hozzáadjuk tojásokat, és elkeverjük a csokis masszában.
  3. A kész tésztát 5 cm magas, kb. 25x25 cm-es vagy 18x30 cm-es tűzálló edénybe öntjük. A sütőt előmelegítjük 180 fokra, és alsó-felső sütésen, kb. 33-35 perc alatt megsütjük. A tűpróbánál a beleszúrt hegyes eszközre még kissé rátapad a csokis massza, de ne süssük tovább.
  4. Kivesszük a sütőből, és hagyjuk a tespiben kihűlni, majd egy süteményestálra vegy vágódeszkára helyezve egyforma kockákra vágjuk.

9 ALAPSZABÁLY A TÖKÉLETES BROWNIE-HOZ>>> 

9 BOMBAJÓ KEVERT SÜTI, HA CSAK EGY ÓRÁD VAN SÜTNI!>>> 

11+1 BROWNIE VARIÁCIÓ, AMIT MUSZÁJ KIPRÓBÁLNOD!>>> 

Ezek is érdekelhetnek

Friss