Mindmegette.hu
Keress receptre vagy hozzávalóra
Recept
KOCSIS BÁLINT
Cikk
MME
Végre elérkeztünk húsvét hétvégéjéhez, amikor degeszre ehetjük magunkat sonkával, tojással, tormával és persze omlós kalácssal. Ha még nem tudjátok, mi legyen pontosan az ünnepi menü, akkor mutatunk nektek hozzá egy kis segítséget. Ti az „A" vagy a „B" menüt készítenétek el szívesebben?
Videó
Ha szereted a kókusztekercset és a mákot, ezt az illatos és mennyei narancsos-mákos keksztekercset neked találtok ki! Videón mutatjuk az elkészítését.
Baloghné Kele Judith
PATAKY KRISZTINA
Pataki Nóra
Kard Sándorné
A tojás hálás alapanyag, a gyorsan elkészíthető ételek biztos bázisa, és ez a jól variálható tojáskrém kapcsán sincsen másképp. Lássuk, hogyan készülnek a legnépszerűbb tojáskrémváltozatok, a klasszikus, a retró, a majonézes, a lila hagymás vagy az avokádós.
SÁNDOR ADRIENN
Fehér Istvánné
A palacsintát mindenki szereti, de ha szeretnél többet kihozni belőle, mint a sima kakaós, túrós, lekváros, akkor böngészd át receptválogatásunkat, melyben valódi palacsintakölteményeket gyűjtöttünk össze nektek.
Aniko
Új sorozatunkban olyan konyhai praktikákból szemezgetünk, amelyeket ti, kedves olvasók küldtetek be, gondolván, hogy esetleg mások is jó hasznát veszik majd egy-egy általatok kipróbált, jól bevált trükknek.
A nagymama pogácsatésztája mindig megkel, a piskótája szép magasra sül, az almás pitéje pedig mennyei omlós. Hiába kérjük el a receptet, otthon valahogy semmi sem sikerül olyanra, mint az övé. Mi lehet a titka? Adunk néhány régimódi, ám jól bevált tippet, amit ha bevetsz a következő sütéskor, talán még a nagyi is megdicsér.
A műanyag edények praktikusak az ételek tárolására, ám elég egy paradicsomos vagy zsíros étel, és máris elszíneződnek. Jó hír, hogy nem kell újat vásárolnunk, hiszen néhány trükkel könnyen megtisztíthatjuk a foltoktól.
Ivanovics Klaudia