hdb20-bg hdb20-img hdb20-img

Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Klasszikus császármorzsa baracklekvárral

MME MME
30 perc
egyszerű
átlagos
4 adag
Allergének
  • Glutén
  • Tojás
  • Tej

Elkészítés

  1. A klasszikus császármorzsa elkészítéséhez a tojást kikeverjük a cukorral, majd hozzáöntjük a tejet és a többi hozzávalót. 
  2. Felöntjük annyi búzadarával, hogy galuska sűrűségű masszát kapjunk. 
  3. Hűtőszekrénybe tesszük 1 órára. 
  4. A vajat felolvasztjuk egy serpenyőben, beleöntjük a tésztát és állandó kevergetés mellett morzsás állagúra sütjük. 

    Nézd meg videón, hogy készül a klasszikus császármorzsa:

Ezek is érdekelhetnek

Friss