hdb20-bg hdb20-img hdb20-img

Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Egyedényes darált húsos penne

30 perc
egyszerű
megfizethető
4 adag
Hozzávalók
Allergének
  • Glutén
  • Tej

Elkészítés

    1. Egy  nagyobb serpenyőben felforrósítjuk a zsírt, vagy olajat. Megpirítjuk rajta az apróra vágott vöröshagymát. Amikor kezd üvegesedni, hozzáadjuk a zúzott fokhagymát és néhány percig együtt pirítjuk.
    2. Hozzáadjuk a darált húst, amit fehéredésig sütünk, majd sózzuk, borsozzuk, oregánóval fűszerezzük. Hozzáöntjük a darabolt paradicsomot és a száraz pennét és felöntjük kb. 4-5 dl vízzel. A serpenyőt lefedjük és addig főzzük, amíg a tészta megpuhul és a víz elpárolog, ez kb. 8-10 perc. 

Ezek is érdekelhetnek