Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Egyedényes darált húsos penne

30 perc
egyszerű
megfizethető
4 adag

Elkészítés

  1. Egy  nagyobb serpenyőben felforrósíjuk a zsírt, vagy olajat. Megpirítjuk rajta az apróra vágott vöröshagymát. Amikor kezd üvegesedni, hozzáadjuk a zúzott fokhagymát és néhány percig együtt pirítjuk.
  2. Hozzáadjuk a darált húst, amit fehéredésig sütünk, majd sózzuk, borsozzuk, oregánóval fűszerezzük. Hozzáöntjük a darabolt paradicsomot és a pennét és felöntjük kb 4-5 dl vízzel. A serpenyőt lefedjük és addig főzzük, amíg a tészta megpuhul és a víz elpárolog, ez kb 8-10 perc.
  3. A fedőt levéve a tésztához öntjük a tejszínt, megszórjuk olasz fűszerkeverékkel, összekeverjük és forralunk rajta egyet. Végül belekeverjük a reszelt parmezánt. Tálaláskor is megszórhatjuk parmezánnal.

Videó! Így készítheted el az egyedényes darált húsos tésztát! >>>

9 EGYEDÉNYES KEDVENC A CARBONARÁTÓL A CSIRKÉS TÉSZTÁIG >>> 

Ezek is érdekelhetnek

Friss