Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Mini répatorták

60 perc
egyszerű
megfizethető
6 adag
Hozzávalók

Elkészítés

  1. A répákat megtisztítjuk, robotgépben aprítjuk.
  2. A barna cukrot az olajjal alaposan elkeverjük, majd egyenként hozzákeverjük a tojásokat is.
  3. Durvára törjük a diót, majd egy tálban összekeverjük a lisztet, durvára tört diót, sót, sütőport, fahéjat.
  4. Ha összekevertük a szárazanyagokat, a barna cukros masszához keverjük a lisztes keveréket, a megtisztított, apróra darált répát, és belereszeljük a narancshéjat is.
  5. A kész masszát egy sütőpapírral kibélelt tepsibe öntjük, és előmelegített 170 fokos sütőben kb. 30 perc alatt megsütjük. Tűpróbával ellenőrizzük. Ha megsült, kivesszük a sütőből és hagyjuk kihűlni. Egy nagyobb szájú pohárral korongokat vágunk belőle.
  6. A  szobahőmérsékletű vajhoz hozzáadjuk a porcukrot, robotgéppel kihabosítjuk, majd hozzáadjuk a mascarponét, a vaníliát és simára keverjük.
  7. A korongokat kettesével illesszük össze a krémmel és a tetejüket is díszítsük vele, valamint reszelt narancshéjjal és darált dióval ízlés szerint.

NÉZD MEG AZ ELKÉSZÍTÉSÉT VIDEÓN IS! >>> 

ELRONTHATATLAN RÉPATORTA VAJKARAMELLÁS POPCORNNAL>>> 

ÍGY LESZ TÖKÉLETES ÉS PIHEPUHA A RÉPATORTA!>>> 

Ezek is érdekelhetnek

Friss