Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Elronthatatlan meggyes piskóta

60 perc
egyszerű
átlagos
12 adag
Hozzávalók

Elkészítés

  1. A tojássárgákat a porcukorral együtt, gépi habverő segítségével felhabosítjuk, majd fokozatosan hozzáadjuk a sütőporral elkevert lisztet.
  2. A tojásfehérjéket kemény habbá verjük, és óvatosan beleforgatjuk a tojásos-lisztes masszába, vigyázva, hogy a hab ne törjön össze.
  3. A tésztát egy közepes méretű, sütőpapírral bélelt tepsibe simítjuk, és a tetejére rászórjuk a lisztbe hempergetett meggyszemeket.
  4. 160 fokra előmelegített sütőben kb. 30 perc alatt készre sütjük, majd tűpróbával ellenőrizzük, hogy átsült-e.

13 MEGGYES ÉDESSÉG, AMI MÉG A LEGELSZÁNTABB DIÉTÁZÓT IS ELCSÁBÍTJA! >>> 

A KEVERT SÜTIK KIRÁLYA: ÍME 17 ELRONTHATATLAN MEGGYES PISKÓTA >>> 

MEGGYES-MÁKOS KOCKA: A LEGEGYSZERŰBB KEVERT SÜTI A KEFIRES MELLETT! >>> 

Ezek is érdekelhetnek