Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Gyors tavaszi minestrone

MME MME
45 perc
egyszerű
megfizethető
4 adag

Elkészítés

  1. A tésztát kifőzzük forrásban lévő sós vízben a csomagolásán olvasható ajánlás szerint. Leszűrjük, majd lecsepegtetjük.
  2. A vöröshagymát és a sárgarépát meghámozzuk, a hagymát finomra vágjuk, a répát felkarikázzuk. Egy lábasban felforrósítjuk az olajat, aztán megfonnyasztjuk rajta a hagymát. Ezután hozzáadjuk a répát és a paradicsompürét is. Kevergetve néhány percig pirítjuk, utána felöntjük az alaplével, és kb. 20 percig főzzük. 
  3. Mindeközben a paprikát megmossuk, kimagozzuk, a húsát felkockázzuk. A megmosott cukkini felét hosszában félbevágjuk, és fél karikákra vágjuk, a másik felét pedig apró kockákra. Ha elkészültünk, a leveshez adjuk a paprikát, a cukkinit meg a borsót, és felforraljuk. Sózzuk, borsozzuk, egy kevés őrölt rozmaringgal és babérral ízesítjük. Tovább főzzük 5-10 percig, végül pedig a levesbe forgatjuk a kifőtt tésztát, és megszórjuk egy kevés friss zöldfűszerrel.

Ajánljuk még: 

ZÖLDSÉGES SÁRGABORSÓLEVES >>> 

GOMBALEVES ÓRIÁSNOKEDLIVEL >>> 

KLASSZIKUS PARADICSOMLEVES BETŰTÉSZTÁVAL >>> 

Megjegyzés

Egy adag: 215 kcal - MME

Ezek is érdekelhetnek

Friss