Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Pácolt csirkemellfilé baconben sütve

> 90 perc
egyszerű
megfizethető
4 adag
Hozzávalók

Elkészítés

  1. A pác hozzávalóit, az olajat, a szója- és a csiliszószt, az apróra vágot mogyoróhagymát, a sót, borsot, fokhagymát és a paprikakrémet összekeverjük, dupla nylonzacskóba öntjük, beletesszük a csirkemellfiléket, jól összerázzuk, és egy éjszakára a hűtőbe tesszük.
  2. Másnap lekaparjuk a pácot a filékről, a húst körbetekerjük baconnel, tehetünk bele egy áh rozmaringot, és egy tűzálló edényben sorban lerakjuk. Előmelegített sütőben 220 fokon 10 percig sütjük, majd 250 fokon 10 percig grillezzük.
  3. A visszamaradt pácot 1 húsleveskockával és kb. 1,5 dl vízzel felforraljuk, a megsült filéket ezzel a szósszal, rizzsel és zöldsalatával tálaljuk.

14 GYORS ÉS EGYSZERŰ VACSORA CSIRKEMELLBŐL >>> 

11 ELLENÁLLHATATLAN ÉTEL, HA VAN OTTHON EGY CSOMAG BACON >>>

7 RECEPT CSIRKEMELLBŐL, AMIBŐL MINDENKI REPETÁZIK >>>

Megjegyzés

Kiváló vendégváró recept. - juditgilbert

Ezek is érdekelhetnek

Friss