Ha hétvégi ebédről van szó, akkor a legtöbb esetben a sült húsokat részesítjük előnyben. Ilyenkor választhatunk alapanyagként pulykát, csirkét, marhahúst, sertést, vagy akár halat is, amihez köretként krumplit, rizst vagy akár párolt zöldségeket is kínálhatunk.
Hétvégén a főfogás előtt a leves sem maradhat el, ezért dobjatok össze ti is egy jó húslevest, csirkelevest vagy zöldséglevest. Ilyenkor több idő van a konyhában tevékenykedni, ezért lehetőség van kísérletezni, és kicsit kívül menni a megszokott ízeken. A lényeg, hogy ízletes legyen az ebéd és jól érezzük magunkat, amikor elkészítjük és fogyasztjuk. Most ezekhez a lakomákhoz hoztunk néhány receptötletet.
SAVANYÚ BECSINÁLT LEVES >>>
RAKOTT ZÖLDBAB DARÁLT HÚSSAL >>>
TOROS KÁPOSZTA >>>
HÚSLEVES, AHOGY KELETI ANDREA KÉSZÍTI >>>
BAKONYI SERTÉSBORDA >>>
RÁNTOTT HÚS MÉG FINOMABBAN >>>
ZÖLDSÉGLEVES HÁZI MÁJGOMBÓCCAL >>>
TEJFÖLÖS CSIRKEPAPRIKÁS >>>
GOMBÁS KARAJ KIFORDÍTOTT BUNDÁBAN >>>
TÉLI SNAPSZERLEVES, AHOGY GÁSPÁR BEA KÉSZÍTI >>>
SÖRÖS-MÉZES EGYBEN SÜLT KARAJ >>>
HARCSAPAPRIKÁS TÚRÓS CSUSZÁVAL >>>
LASSAN SÜLT MÉZES-MUSTÁROS PULYKAMELL >>>
SERTÉSTARJA PARADICSOMMAL ÉS OLAJBOGYÓVAL >>>
Ajánljuk még: