Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Gombás karaj kifordított bundában

MME MME
75 perc
bonyolult
átlagos
4 adag
Hozzávalók
Allergének
  • Glutén
  • Tojás
  • Mustár

Elkészítés

  1. A gombás karaj kifordított bundában elkészítéséhez a húst megsózzuk, megborsozzuk ízlés szerint, majd minimum 30 percet pihentetjük.
  2. Ezután fordítva bepanírozzuk. Először zsemlemorzsába, majd tojásba, végül lisztbe forgatjuk, és forró olajban kisütjük mindkét oldalát.
  3. Az öntethez összekeverjük a lágy margarint, a langyos vizet, a mustárt, a ketchupot és az ételízesítőt.
  4. Egy tepsibe egysorosan lerakjuk a kisütött húsokat, rárakjuk a felaprított vöröshagymát és a gombát, végül ráöntjük az öntetet. Fóliával letakarva 180 fokon kb. 40-45 perc alatt készre sütjük.


Megjegyzés

Ábrahámné H. Brigitta receptje. - MME

Ezek is érdekelhetnek

Friss