Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Joghurtos-majonézes tonhalkrém

MME MME
Hozzávalók
  • 2 doboz tonhalkonzerv
  • 1 fej vöröshagyma
  • 1 csokor petrezselyemzöld
  • 1 tk citromlé
  • 2 ek majonéz
  • 2 ek natúr joghurt
  • bors
  • 2 ek tejföl

Elkészítés

  1. A tonhalat egy mélyebb tálba tesszük, és villával összetörjük, citromléval meglocsoljuk, megsózzuk, megborsozzuk.
  2. A vöröshagymát lereszeljük, és a halhoz keverjük.
  3. Hozzáadjuk a felaprított petrezselymet, a majonézt és a joghurtot. Tálalásig, de legjobb, ha 1-2 órára a hűtőbe tesszük. 

Ezek is érdekelhetnek

Friss