Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Carbonara spagetti

MME MME
16 3.5/5
30 perc
egyszerű
átlagos
4 adag
Hozzávalók

Elkészítés

  1. A spagettit a csomagoláson található előírás szerint forró, sós vízben kifőzzük, majd leszűrjük. A főzőlevet félretesszük.
  2. tojásokat felverjük, ma reszelt sajttal elkeverjük, majd sózzuk, borsozzuk.
  3. A bacont csíkokra vágjuk, majd forró serpenyőben megsütjük. A leszűrt tésztát hozzáadjuk, átforgatjuk, majd ráöntjük a tojásos-tejszínes-sajtos mártást, 1 dl főzővizet. Jól átforgatjuk, hogy összeálljon.

CARBONARA SPAGETTI - AZ ALAPRECEPT, AMIT MINDIG IS KERESTÉL! >>> 

10 MENNYEI SAJTOS TÉSZTA, AMINEK NEM TUDSZ ELLENÁLLNI >>> 

CARBONARA-TESZT RÓMÁBÓL! MELYIK AZ IGAZI, HOL KERESD? >>> 

EGYEDÉNYES CARBONARA SPAGETTI >>> 

Megjegyzés

A sóval vigyázni kell! Fontos figyelni, hogy sonkából vagy kolozsvári szalonnából készítjük-e az ételt, mivel a szalonna elég sós. Ez a recept Rómából való..... - MME

Ezek is érdekelhetnek