Mindmegette.hu
Keress receptre vagy hozzávalóra
Recept
MME
Cikk
A carbonara spagetti az egyik legegyszerűbb, és a legtöbbek által kedvelt olasz tészta, és már az elején fontos tisztázni: tejszín nincs benne! Van benne viszont tisztességes mennyiségű füstölt szalonna és persze rengeteg parmezán. Hidd el, ha így készíted el a Fanny Konyha januári kedvencét, többé eszedbe sem jut tejszínnel belekontárkodni!
Azt eddig is tudtuk, hogy György herceg imádja a tésztaételeket, de most az is kiderült, pontosan melyik tésztának nem tud ellenállni. Annyit előljáróban elárulunk, hogy ez a fogás valószínűleg még sokak nagy kedvence.
SÁNDOR ADRIENN
A carbonara spagetti mindig remek választás, ha gyorsan szeretnénk valami finomat készíteni. Ám nem mindenki szereti az eredeti, tojásos verziót. Összeállításunkban a klasszikustól a tojásmentesen át a villámgyors verzióig, mindent megtalálsz.
Unod minden vasárnap a hagyományos rántott húst sütögetni? Próbálj ki valami mást! Sorozatunkban hétről hétre olyan fogásokat gyűjtünk össze nektek, melyekkel nem vallotok szégyent a hétvégén akár a családra, akár egy nagyobb vendégseregre főztök! A receptek között a szárnyas-, a hal- és a sertéshúskedvelők is megtalálják a kedvencüket, de a tésztaimádók, az egytálétel-rajongók és a vegetáriánusok találnak köztük kedvükre valót!
Mátyus Annamária
Szinte a legtöbb ember imádja az olasz konyhát! Csak kevesen tudunk ellenállni az igazán mesteri tésztaételeknek. Ebből a kvízből pedig kiderül, hogy melyik illik hozzád a legjobban, így már azt rendelheted legközelebb az étteremben!
Sorozatunkban, hétről-hétre, minden hétfőn összegyűjtjük azon recepteket, amelyeket a legtöbben kerestek a Mindmegette.hu-n, like-oltatok vagy osztottatok meg a Facebookon az elmúlt 7 napban. Aki valamelyiket kihagyta volna, most pótolhatja, mellényúlni nem lehet!
Videó
Carbonara spagettit általában akkor készítünk, ha időszűkében vagyunk, hiszen mindössze 30 perc alatt fejedelmi lakomát csaphatunk belőle. Most megmutatjuk azt az alapreceptet, amely mindenkit kihúz a csávából, ha gyorsan kell összeütnünk valami finomat.