hdb20-bg hdb20-img hdb20-img

Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Amerikai káposztasaláta (Coleslaw)

MME MME
20 perc
egyszerű
megfizethető
8 adag
Hozzávalók
Allergének
  • Tojás
  • Tej
  • Mustár

Elkészítés

  1. Mindenek előtt megmossuk a zöldségeket, majd a sárgarépát megpucoljuk. Ezután egy mélyebb tálba lereszeljük, vagy vékony csíkokra vágjuk a kétféle káposztát, a répát és a hagymát. Megsózzuk, majd alaposan összekeverjük, aztán félretesszük.   
  2. Az öntethez a tejfölt összekeverjük a majonézzel, közben hozzáadjuk a mustárt, a citromlevet, a sót, a borsot és a cukrot. Ezután ráöntjük a salátára, jól összeforgatjuk, aztán néhány órára a hűtőbe tesszük. 
  3. Az amerikai káposztasaláta kiváló kísérője minden grillezett vagy roston sült húsnak vagy halnak, illetve sajtnak.

Nézd meg videón is, hogyan készül az amerikai káposztasaláta (Coleslaw)

Ezek is érdekelhetnek