hdb20-bg hdb20-img hdb20-img

Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Amerikai káposztasaláta (Coleslaw)

MME MME
30 perc
egyszerű
megfizethető
8 adag
Hozzávalók
Allergének
  • Tojás
  • Tej

Elkészítés

  1. Mindenek előtt megmossuk a zöldségeket, majd a sárgarépát megpucoljuk. Ezután egy mélyebb tálba lereszeljük, vagy vékony csíkokra vágjuk a kétféle káposztát, a répát és a hagymát. Megsózzuk, majd alaposan összekeverjük, aztán félretesszük.   
  2. Az öntethez a tejfölt összekeverjük a majonézzel, közben hozzáadjuk a mustárt, a citromlevet, a sót, a borsot és a cukrot. Ezután ráöntjük a salátára, jól összeforgatjuk, aztán néhány órára a hűtőbe tesszük. 
  3. Az amerikai káposztasaláta kiváló kísérője minden grillezett és roston sült húsnak vagy halnak, illetve sajtnak.

Nézd meg videón is, hogyan készül az amerikai káposztasaláta (Coleslaw) >>>

Ezek is érdekelhetnek