Amerikai káposztasaláta (Coleslaw)

MME MME
20 perc
egyszerű
megfizethető
8 adag
Hozzávalók
Allergének
  • Tojás
  • Tej
  • Mustár

Elkészítés

  1. Először megmossuk a zöldségeket, majd a sárgarépát meghámozzuk. Ezután egy mélyebb tálba reszeljük, vagy vékony csíkokra vágjuk a kétféle káposztával és a hagymával együtt. Megsózzuk, alaposan összeforgatjuk, aztán félretesszük.   
  2. Az öntethez a tejfölt összekeverjük a majonézzel, közben hozzáadjuk a mustárt, a citromlevet, egy kevés sót, borsot és a cukrot. Ezután ráöntjük a salátára, jól összeforgatjuk, aztán néhány órára a hűtőbe tesszük. 
  3. Az amerikai káposztasaláta kiváló kísérője minden grillezett vagy roston sült húsnak vagy halnak, illetve sajtnak.

Nézd meg videón is, hogyan készül az amerikai káposztasaláta (Coleslaw)

Ezek is érdekelhetnek