hdb20-bg hdb20-img hdb20-img

Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Kínai édes-savanyú csirke tésztával

45 perc
egyszerű
átlagos
3 adag

Elkészítés

  1. A kínai édes-savanyú csirke elkészítéséhez a wokban a felhevített olajon megpirítjuk a felaprított hagymát, majd a felkockázott csirkemellet.
  2. Hozzáadjuk a sűrített paradicsomot, a felcsíkozott paprikát és répát. Néhány percig pirítjuk, majd belekeverjük a lecsepegtetett bambuszrügyet és az ananászt, és tovább pirítjuk.
  3. Közben a csomagoláson található utasítás szerint sós vízben kifőzzük a rizstésztát, majd leszűrjük, és a wokba öntjük. Összekeverjük a szósszal, meglocsoljuk az édes csiliszósszal, és azonnal tálaljuk. 

    Nézd meg videón, hogy készül a kínai édes-savanyú csirke rizstésztával:



Ezek is érdekelhetnek

Friss