Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Kínai édes-savanyú csirke tésztával

45 perc
egyszerű
átlagos
4 adag
Hozzávalók

Elkészítés

  1. Wokban a felhevített olajon megpirítjuk a felaprított hagymát, majd a felkockázott csirkemellet. Hozzáadjuk a sűrített paradicsomot, a felcsíkozott paprikát és répát. Néhány percig pirítjuk, majd belekeverjük a lecsepegtetett bambuszrügyet és az ananászt, és tovább pirítjuk.
  2. Közben a csomagoláson található utasítás szerint sós vízben kifőzzük a rizstésztát, majd leszűrjük, és a wokba öntjük. Összekeverjük a szósszal, meglocsoljuk az édes csiliszósszal, és azonnal tálaljuk.


    Kínai receptek >>>
     

    Szezámmagos csirke >>> 

    Pirított tészta >>> 

Ezek is érdekelhetnek

Friss