Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Karácsonyi menü: 16 ünnepi főétel a Wellingtontól a töltött káposztáig

Karácsonykor - a desszertkavalkád mellett - a legtöbben halászlét vagy töltött káposztát készítenek, de szintén népszerű ilyenkor a pulyka, a Wellington-bélszín, a pisztráng, a különféle töltött húsok és raguk is. Össze is gyűjtöttük gyorsan a mi kedvenc ünnepi receptjeinket, hátha valaki kedvet kap az egyikhez.

Sosem egyszerű megtervezni a karácsonyi menü összeállítását, főként, ha változatosan képzelitek el, és nem a megszokott halászlé, töltött káposzta, bejgli menüsorban gondolkodtok. A tervezéshez, és természetesen a későbbi elkészítéshez nyújtunk segítséget a szerintünk legfinomabb karácsonyi ételek receptjeinek válogatásával.

16 nagyszerű étel közül válogathattok kedvetekre az egyszerűen elkészíthetőtől kezdve a bonyolultabbig. Bármelyiket is választjátok, nem bánjátok meg. Kipróbált és bevált receptjeinkkel egészen biztosan sikert arattok az ünnepeken.

Boldog karácsonyt kívánunk mindenkinek!

1. PISZTRÁNG EGÉSZBEN SÜTVE >>>

2. Sörös-mézes sertéscomb recept >>>

3. Gesztenyével és vörös áfonyával töltött karácsonyi pulykamell >>>

4. Vörösboros almával töltött göngyölt csirkemell >>>

5. Vörösboros marhaszelet párolva >>>

6. Sajttal és aszalt szilvával göngyölt pulykamell >>>

7. Burgundi marharagu karácsonyra >>>

8. WELLINGTON BÉLSZÍN zöldbors mártással >>>

9. Narancsos kacsamell tepsis burgonyával >>>

10. Lazac tejszínes-gombás mártásban >>>

11. Ünnepi kacsacomb vörösboros meggymártással >>>

12. Harcsapaprikás egyszerűen >>>

13. Baconös fokhagymás omlós karaj >>>

14. HAGYOMÁNYOS SZABOLCSI TÖLTÖTT KÁPOSZTA >>>

15. SAJTOS-ALMÁS GÖNGYÖLT CSIRKEMELL RECEPT >>>

16. Klasszikus gesztenyével töltött pulykamell >>> 

Ezek is érdekelhetnek

Friss