hdb20-bg hdb20-img hdb20-img

Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Lazac tejszínes-gombás mártásban

45 perc
egyszerű
megfizethető
4 adag
Hozzávalók

Elkészítés

  1. A sütőt előmelegítjük 220 fokra, egy tepsi aljába sütőpapírt teszünk, rátesszük a lazacot. Meglocsoljuk olajjal, sózzuk és borsozzuk. 13-15 perc alatt megsütjük.
  2. Közben egy serpenyőben felforrósítjuk az olajat, megdinszteljük rajta a hagymát. Hozzáadjuk a gombát, a fokhagymát és a spenótot. Összefonnyasztjuk, felöntjük a fehérborral és néhány percig rotyogtatjuk.

SPENÓTOS-FETÁS LAZACCAL TÖLTÖTT RÉTES>>> 

LAZAC DIÓS KÉREGBEN PARAJOS BURGONYÁVAL>>> 

Ezek is érdekelhetnek

Friss