Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Grillezett lazac ananászos salsával

MME MME
Hozzávalók
  • 1 db érett avokádó
  • 1/2 db ananász
  • 1 kis fej lila hagyma
  • 1 db lime
  • friss csili
  • 1 csokor koriander
  • tengeri sópehely
  • frissen őrölt bors
  • 2 szelet bőrös lazacfilé
  • olívaolaj

Elkészítés

  1. A megtisztított ananászt és avokádót felkockázzuk, tálba tesszük. Hozzáadjuk az aprított lila hagymát, belefacsarjuk a lime levét, hozzáadjuk a felaprított koriandert és a csilit. Sózzuk, borsozzuk. Lazán összekeverjük és a hűtőbe tesszük.
  2. A megmosott, szárazra törölt lazacot bekenjük olajjal, sózzuk, borsozzuk, majd egy felforrósított serpenyőben mindkét oldalát ropogósra sütjük. Kínálhatunk mellé a salsán kívül főtt vadrizst is.


    Nézd meg a recept elkészítését videón! >>>

Ezek is érdekelhetnek

Friss