Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Grillezett lazac ananászos salsával

MME MME
30 perc
egyszerű
megfizethető
2 adag

Elkészítés

  1. A megtisztított ananászt és avokádót felkockázzuk, tálba tesszük. Hozzáadjuk az aprított lila hagymát, belefacsarjuk a lime levét, hozzáadjuk a felaprított koriandert és a csilit. Sózzuk, borsozzuk. Lazán összekeverjük és a hűtőbe tesszük.
  2. A megmosott, szárazra törölt lazacot bekenjük olajjal, sózzuk, borsozzuk, majd egy felforrósított serpenyőben mindkét oldalát ropogósra sütjük. Kínálhatunk mellé a salsán kívül főtt vadrizst is.

Nézd meg videón, hogyan készül a lazac ananászos avokádós salsával körítve:

Megjegyzés

Nagyon egyszerűen és gyorsan készül a grillezett lazac ananászos salsával körítve. - MME

Ezek is érdekelhetnek