Péntekenként olyan fogásokat gyűjtünk össze, melyekkel egy kis változatosságot csempészhetsz az asztalra. Ezekkel a finomságokkal biztos, hogy nem vallasz szégyent a konyhában még akkor sem, ha még nem mozogsz otthonosan a gasztronómi világában. Nincs más dolgod, mint figyelmesen követni a választott étel receptjének instrukcióit, hogy a végeredmény garantáltan isteni legyen. Most pedig nézzük, mi legyen az ebéd, a hétvégén:
SÜTŐBEN SÜLT CORN FLAKES BUNDÁS CSIRKEMELL >>>
FETÁS PULYKAGOLYÓK MENTÁS-JOGHURTOS ÖNTETTEL >>>
GESZTENYÉVEL TÖLTÖTT PULYKA BACONBE TEKERVE >>>
GOMBÁS-MARHAHÚSOS RAGU >>>
BORSOS TOKÁNY, AHOGY BUDAY KÉSZÍTI >>>
VÖRÖSBOROS MARHAPÖRKÖLT NOKEDLIVEL >>>
LECSÓS SZELET RIZZSEL >>>
DARÁLT HÚSSAL TÖLTÖTT PALACSINTA >>>
HAGYOMÁNYOS BRASSÓI >>>
KOLOZSVÁRI RAKOTT KÁPOSZTA >>>
KLASSZIKUS SERTÉSBORDA BUDAPEST MÓDRA >>>
EGYSZERŰ SONKÁS-BORSÓS TÉSZTA >>>
SPENÓTOS-GOMBÁS TÉSZTA >>>
SÜTŐBEN SÜLT JUHTÚRÓS CSUSZA >>>
MILÁNÓI MAKARÓNI CSŐBEN SÜTVE >>>