Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Sütőben sült juhtúrós csusza

45 perc
egyszerű
átlagos
2 adag
Hozzávalók

Elkészítés

  1. A tésztát kb. 2 percig enyhén sós, forrásban lévő vízben megfőzzük, nem tovább, nehogy szétfőjön.
  2. Felkockázzuk és megpirítjuk a bacont, közben egy másik edényben összekeverjük a juhtúrót a tejföllel és a tömlős sajttal.
  3. Ha a tészta félig megfőtt, leszűrjük, óvatosan összekeverjük a juhtúrós öntettel, bekarikázzuk a hagymát, meghintjük a pirított bacönnel, majd az egészet egy tűzálló edénybe töltjük.
  4. Sajtot reszelünk rá, és előmelegített sütőben, 180 fokon, kb. 15-20 perc alatt készre sütjük.

    JUHTÚRÓ, A MINDIG JÓ >>> 

    HA VAN OTTHON EGY CSOMAG TÚRÓ: 10 TIPP A FELHASZNÁLÁSÁHOZ >>> 

Ezek is érdekelhetnek

Friss