hdb20-bg hdb20-img hdb20-img

Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Gombás-marhahúsos ragu

MME MME
45 perc
bonyolult
megfizethető
4 adag

Elkészítés

  1. Egy serpenyőben ropogósra pirítjuk a szalonnát, majd félre tesszük egy papírtörlőre. A gombát és a répát megtisztítjuk, és feldaraboljuk, a gyöngyhagymát meghámozzuk. A marhahúsról eltávolítjuk az esetleges inakat, megmossuk, szárazra töröljük, majd felkockázzuk.
  2. Az olajat felforrósítjuk, és megpirítjuk rajta a felcsíkozott húst. Megpároljuk, majd kivesszük és melegen tartjuk. A hagymát és a gombakockákat a visszamaradt zsiradékhoz adjuk, és kissé lepirítjuk. Belekeverjük a paradicsompürét, majd hozzáforgatjuk a répát, és felöntjük az alaplével.
  3. Ha felforrt, sózzuk és borsozzuk a ragut. Addig főzzük, míg a mártás besűrűsödik. Visszatesszük a húsdarabokat, és összefőzzük. Tálalás előtt megszórjuk a szalonnadarabokkal. 

Ezek is érdekelhetnek

Friss