Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Darált hússal töltött palacsinta

45 perc
rafinált
átlagos
Hozzávalók

Elkészítés

  1. A vöröshagymát apróra vágjuk, olajon megdinszteljük, hozzáadjuk a húst és fehéredésig stütjük, majd a tűzről levéve megszúrjuk pirospaprikával. Beletesszük a szeletekre vágott paprikát és a paradicsomot, sózzuk, borsozzuk és kevés vízzel felöntjük és puhára főzzük.
  2. A palacsinta hozzávalóit összekeverjük összekeverjük egy tálban, majd pár percig pihentetjük.
  3. Az első palacsinta sütése előtt a forró serpenyőbe egy kevés olajat öntünk (a következő palacsintáknál erre már nincs szükség, maximálisan elegendő, ami kisül a tésztából).
  4. A palacsintákat egyenként kisütjük, majd megtöltjük a darált húsos töltelékkel.

9 ZSENIÁLIS SÓS PALACSINTA: HORTOBÁGYI, TÖLTÖTT, RÁNTOTT ÉS RAKOTT >>> 

15 MAGYAROS RECEPT, AMIT MINDANNYIAN SZERETÜNK - KLASSZIKUSAN VAGY ÉPP ÚJRAGONDOLVA! >>> 

HORTOBÁGYI HÚSOS PALACSINTA >>> 

Ezek is érdekelhetnek

Friss