hdb20-bg hdb20-img hdb20-img

Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Milánói makaróni csőben sütve

50 perc
egyszerű
olcsó
4 adag
Hozzávalók
Allergének
  • Glutén
  • Tej

Elkészítés

  1. A megtisztított fokhagymát és hagymát, valamint a megtisztított, felkockázott gombát forró serpenyőben, kevés olajon lepirítjuk. Amikor a hagyma üveges, hozzáadjuk a darált húst.
  2. A húst pár percig összesütjük a gombával és a hagymával, majd felöntjük a paradicsomlével, megsózzuk, megborsozzuk, oregánóval ízesítjük, majd fedő alatt addig pároljuk, amíg a hús megpuhul.
  3. Al dentére főzzük a makarónit, majd a lecsöpögtett tésztát öszeforgatjuk a raguval. Az egészet egy serpenyőbe tesszük, a tetejét megszórjuk a reszelt sajttal és a zsemlemorzsával.
  4. Előmelegített sütőben 180 fokon addig sütjük, amíg a sajt megpuhul a tészta tetején. 

Ezek is érdekelhetnek

Friss