Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Mit főzzünk karácsonykor? Ezek a a legjobb ünnepi receptek

default user icon
MME
Már javában ég az adventi koszorú mind a négy gyertyája, holnap pedig itt a szenteste, majd a karácsony. Ilyenkor igyekszik mindenki a legjobbat kihozni magából a konyhában, hiszen ez a hétvégi ebéd most tényleg más, mint a többi. Ha esetleg még nem döntötted el, hogy mivel készülsz, vagy valamilyen elkészítési folyamatban keresel megerősítést, akkor a következő receptötletek biztosan a hasznodra lesznek.

Szenteste előtt egy nappal a legtöbben már biztosan tudják, hogy mivel készülnek az ünnepi ebédre, ám előfordulhat, hogyan porszem kerül a gépezetbe és újratervezésre van szükség vagy egy elkészítési folyamatban várunk némi megerősítést, tippet. Nos, következő karácsonyi receptválogatásunk maradéktalanul kielégíti ezeket az igényeket, legyen szó család, esetleg baráti összejövetelről. Ti milyen menüvel készültök szentestére?

FÁCÁNLEVES, AHOGY POLGÁR TÜNDE KÉSZÍTI >>> 

TÖLTÖTT KÁPOSZTA SOK HÚSSAL, AHOGY GÁSPÁR BEA KÉSZÍTI >>> 

LASSAN SÜLT MÉZES-MUSTÁROS PULYKAMELL >>> 


CSÜLKÖS BABLEVES >>> 


RÁNTOTT HALFILÉ MAJONÉZES KRUMPLISALÁTÁVAL >>> 


ÉDESBURGONYA-KRÉMLEVES PIRÍTOTT GESZTENYÉVEL >>> 


SÖRÖS-MÉZES SERTÉSCOMB EGÉSZBEN SÜTVE >>>

AZ IGAZI SZEGEDI HALÁSZLÉ, SZÁLKAMENTES PONTTYAL >>> 


MAJONÉZES, ZELLERES BURGONYASALÁTA >>> 


LAZAC TEJSZÍNES-GOMBÁS MÁRTÁSBAN >>> 


KARÁCSONYI PULYKAMELLTEKERCS >>> 


KLASSZIKUS KORHELYLEVES >>> 


ROZMARINGOS SÜLT TARJA ÚJBURGONYÁVAL >>> 


NARANCSOS KACSAMELL TEPSIS BURGONYÁVAL >>> 


HARCSAPAPRIKÁS TÚRÓS CSUSZÁVAL >>>


Ajánljuk még:

Ezek is érdekelhetnek