Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Rántott halfilé majonézes krumplisalátával

45 perc
egyszerű
megfizethető
6 adag
Hozzávalók

Elkészítés

  1. A halszeleteket megsózzik, borsozzuk, majd bepanírozzuk. Először megforgatjuk a felvert tojásba, aztán a lisztbe, végül a zsemlemorzsába.
  2. Az olajat felforrósítjuk és a bepanírozott halfilét szép, aranybarnára sütjük.
  3. A salátához a burgonyát héjastól megfőzzük, ha picit hűlt, meghámozzuk és vékonyan felszeleteljük.
  4. Egy keverőtálban összekeverjük a tejfölt, a majonézt, a sóval, borssal, cukorral, mustárral és a citromlével. A lilahagymát meghámozzuk, apróra vágjuk és a krumplival együtt óvatosan hozzáforgatjuk a majonézhez. Hűtőben tároljuk felhasználásig.

Videó! Így készítheted el a rántott halat majonézes krumplisalátával! >>>

SZEZONÁLIS KEDVENCEINK: HARCSAPAPRIKÁS EGYSZERŰEN >>>

Süssünk, főzzünk halat karácsonyra! >>> 

Ezek is érdekelhetnek

Friss