hdb20-bg hdb20-img hdb20-img

Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Rántott halfilé majonézes krumplisalátával

50 perc
egyszerű
megfizethető
6 adag
Hozzávalók
Allergének
  • Glutén
  • Tojás
  • Hal
  • Tej
  • Mustár

Elkészítés

  1. A rántott halfilé elkészítéséhez a halszeleteket megsózzuk, megborsozzuk, majd bepanírozzuk. Először megforgatjuk a lisztben, majd a felvert tojásban, végül a zsemlemorzsában.
  2. Az olajat felforrósítjuk és a bepanírozott halfilét szép, aranybarnára sütjük benne.
  3. A majonézes krumplisaláta elkészítéséhez a burgonyát héjastól megfőzzük, ha picit hűlt, meghámozzuk és vékonyan felszeleteljük.
  4. Egy keverőtálban összekeverjük a tejfölt, a majonézt, a sóval, borssal, cukorral, mustárral és a citromlével.
  5. A lila hagymát meghámozzuk, apróra vágjuk és a krumplival együtt óvatosan hozzáforgatjuk a majonézhez. Hűtőben tároljuk felhasználásig, és a rántott hal mellé kínáljuk.

    Nézd meg videón, hogy készül rántott hal majonézes krumplival 


Ezek is érdekelhetnek