Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Előrecsomagolt kukoricasalátákat teszteltünk - ezt vedd meg a rántott hús mellé!

Veszettül egyszerű hozzávalók kellenek csupán egy kukoricasaláta elkészítéséhez, így kicsit megkérdőjelezhető, hogy miért is vannak készre kevert verziók a boltok polcain elrejtve. Majonéz, kukorica, hagyma, némi apróság és szinte kész is.

Viszont van úgy, hogy nem fér bele rohanó életünkbe 3 perc kevergetés vagy egyszerűen a lustaság nagyúr és kényelmesebb megvenni a végleges készterméket tele E-vel. Mi magunk, nagy kutatás árán mindössze 5 darab alanyt találtunk a héten, ami meglepett azért minket, hogy ilyen kevés van csak. A sok kukoricának is megvan az előnye, gond nélkül ellenőrizhetjük vele emésztésünk gyorsaságát.

Spar

Extra verzió nyitásra, mert ebben van alma és sajt is elbújtatva a két alapelem mellé. Harcias példány, mert gond nélkül leszakadt a nyitófüle, viszont a fedélben el van rejtve egy apró villa, így bármikor és bárhol megehetjük. Illata ontja magából a hagymát, ezzel randi előtt ne akarjunk éhséget oltani inkább. Kóstolva megtaláljuk az almát, ami kicsit édesít az összképen, a sajt inkább észrevehetetlen marad. A kukorica aprószemű, ám édes fajta benne. A majonézt eléggé hatástalanítja a hagyma karakteres íze.

Adatok: 200 gramm, 399 Ft

Chef select

Kibontás után hiába hajolunk közel a dobozhoz, semmilyen illatot nem érzünk rajta. Kóstolva picit élménydúsabb a történet, a kukorica veszettül édes íze azonnal feltűnik minden tesztalanynak. A majonéz sűrű és nagyon krémes, ez viszont egy dupla piros pont a gyártónak. A snidling eléggé elvész benne. Összességében a két elemen kívül nincs más benne érezhetően. A fordulat némileg az utóízében jelentkezik, amikor megérezzük a rejtélyes műízt benne.

Adatok: 400 gramm, 499 Ft

Lomee

Meglepően fura sárgás színe van az egésznek, a majonéz valahogy besárgult a kukoricától vagy valami boszorkánytrükk lehet a hátterében. Érdemes rendesen megkeverni, mert a kukoricaszemek előszeretettel süllyednek a doboz aljára. A kukorica nem édes egyáltalán, ahogy a majonéz sem, sőt az egésznek van egy savanykás íze, pedig biztosan alaposan távol vagyunk a szavatossági dátumtól. Kicsit üresnek érződik, nincs benne egy csipet hagyma vagy hasonló sem.

Adatok: 400 gramm, 499 Ft

Thallo

Felpattintjuk a fedelet és minden sejtünket átjárja a hírhedt de ja vu érzés. Igen, ez tökéletesen úgy néz ki, mint az előző Lomee. A titok nyitja nem más, mint az hogy a kettőt ugyanaz a futószalag gyártja és minden elemében azonos. Ezen kár tovább elmélkedni, ízre is pont ugyanolyan savanykás, mint a másik.

Adatok: 400 gramm, 599 Ft

CBA

Az egyelten kimérős a héten. Beállunk a hatalmas CBA hűtőpult elé és kérünk kedvünkre annyit, amennyit akarunk. A kis dobozból kiszedve érzünk egy erőteljes hagymás aromát, ami kifejezetten csábító. A snidling is megjelenik benne, igaz csak negyed annyi lendülettel, mint a hagyma. A kukorica közepesen édes benne, a majonéz sűrűbb fajta és picit édesebb. Összességében nagyon jó élményt nyújt.

Adatok: 200 gramm, 248 Ft

Ítélet

Őszintén bevalljuk, egyes termékektől nagyobb hatást vártunk. A Spar extra elképzelésénél nagyobb élményeket vártunk. A meglepetés győztes a kimérős CBA, aminek hagymás, aromája azonnal mindenkit megbabonázott. Ízére is patent a dolog, szóval ezt nyugodtan bármikor vegyétek. Második a Spar, ami kellemes, csak az alma-sajt duótól nagyobb teljesítményt vártunk.

A Chef select még ajánlott, nagy izgalmak nincsenek benne, de simán ehető. A Lomee és a thallo ikrek és nem túlságosan jók. Ezt a kettőt annyira nem javalljuk, ha vendégsereg érkezne és nem akarunk salátakészítéssel bajlódni. Ez tényleg egy alap elem, a legjobb, ha saját recepttel dolgozunk és magunk készítjük el.

1. CBA
2. Spar
3. Chef select
4. Lomee
5. thallo

"A CSIRKEHÚS ÍZE ELÉG HALOVÁNY" - TESZTELTÜK A BOLTI CSIRKE NUGGETSEKET>>> 

HAMBURGER ZSEMLÉKET TESZTELTÜNK - EZT VÁLASZD A HÚSPOGÁCSÁDHOZ!>>> 

"ILLATÁBAN A JÓ GÖRÖG SEMMIT ÉREZZÜK" - FETA SAJTOKAT TESZTELTÜNK>>> 

Ezek is érdekelhetnek

Friss

Friss