Készítsük elő az alapanyagokat: a virslit felkarikázzuk, a vöröshagymát és fokhagymát felaprítjuk, megpucoljuk a krumplit és felkockázzuk. Kettévágjuk a kelkáposztát, kivágjuk a torzsáját és felcsíkozzuk.
Egy lábosban felhevítünk kevés olajat és megpiríjuk a virsli karikákat, majd félrerakjuk őket.
Hozzáaadunk még egy kevés olajat és üvegesre pároljuka vöröshagymát. Hozzáadjuka fokhagymát is, néhány perc elteltével a a krumplit és a káposztát is. Lepirítjukaz egészet, a cél hogy a káposzta összeessen.
Fűszerezzük, majd felöntjük kb. 1,5 liter vízzel és fedő alatt puhára főzzük a zöldségeket.
A tejfölt simára keverjük a liszttel, hozzáadunk a levesből is, majd a tejfölös habarást a leveshez öntjük ésösszekeverjük.
Végül visszarakjuk a lepirított virsli karikákat a levesbe, forrón tálaljuk.