Sosem egyszerű összeállítani a karácsonyi menüt, főként, ha változatosan képzelitek el, és nem csak a megszokott halászlé, töltött káposzta, bejgli menüsorban gondolkodtok.
A hagyományőrzők körében sokan a pulykára, mások a göngyölt húsra esküsznek, pedig számtalan karácsonyi menü variáció létezik. Természetesen vannak, akik a klasszikus kocsonyáról, vagy a rántott halról nem tudnak lemondani, de egyre kedveltebbek és népszerűbbek a lazacos fogások is. És persze nagyon sokan a szárnyas ételek mellett döntenek karácsonykor, ők azok, akik sült kacsa- vagy libacombot készítenek az ünnepekre.
A tervezéshez - és természetesen a későbbi elkészítéshez - nyújtunk segítséget a szerintünk legfinomabb karácsonyi főételek receptjeinek válogatásával. 10 nagyszerű fogás között válogathattok kedvetekre az egyszerűen elkészíthetőtől kezdve a bonyolultabbig. Bármelyiket is választjátok, nem lőhettek mellé!