Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Ezeket az ételeket készítsd el karácsonyra

default user icon
MME
Mi kerüljön karácsonykor az asztalra? Nem egyszerű megtervezni az ünnepi menüt, de szerencsére jó néhány főétel közül választhatunk. Íme néhány szuper receptötlet, amit garantáltan imádni fog a család!

Sosem egyszerű összeállítani a karácsonyi menüt, főként, ha változatosan képzelitek el, és nem csak a megszokott halászlé, töltött káposzta, bejgli menüsorban gondolkodtok.

A hagyományőrzők körében sokan a pulykára, mások a göngyölt húsra esküsznek, pedig számtalan karácsonyi menü variáció létezik. Természetesen vannak, akik a klasszikus kocsonyáról, vagy a rántott halról nem tudnak lemondani, de egyre kedveltebbek és népszerűbbek a lazacos fogások is. És persze nagyon sokan a szárnyas ételek mellett döntenek karácsonykor, ők azok, akik sült kacsa- vagy libacombot készítenek az ünnepekre.

A tervezéshez - és természetesen a későbbi elkészítéshez - nyújtunk segítséget a szerintünk legfinomabb karácsonyi főételek receptjeinek válogatásával. 10 nagyszerű fogás között válogathattok kedvetekre az egyszerűen elkészíthetőtől kezdve a bonyolultabbig. Bármelyiket is választjátok, nem lőhettek mellé! 

1. TÖLTÖTT KÁPOSZTA SOK HÚSSAL, AHOGY GÁSPÁR BEA KÉSZÍTI>>>

2. SAJTTAL ÉS ASZALT SZILVÁVAL TÖLTÖTT, BACONBE GÖNGYÖLT PULYKAMELL>>>

3. RÁNTOTT HALFILÉ MAJONÉZES KRUMPLISALÁTÁVAL>>> 

4. ÜNNEPI KACSACOMB VÖRÖSBOROS MEGGYEL>>>

5. ELRONTHATATLAN KOCSONYA>>> 

6. SÖRÖS-MÉZES SERTÉSCOMB EGÉSZBEN SÜTVE>>> 

7. VILÁGBAJNOK GÖNGYÖLT CSIRKEMELL>>> 

8.LAZAC TEJSZÍNES-GOMBÁS MÁRTÁSBAN>>> 

9. WELLINGTON BÉLSZÍN zöldbors mártással >>> 

10. FOKHAGYMÁS-ROZMARINGOS SZŰZÉRME KRUMPLIVAL>>> 

MÉG TÖBB KARÁCSONYI FŐÉTELT ITT TALÁLSZ! >>> 

Ezek is érdekelhetnek

Friss