Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

15 kihagyhatatlan finomság padlizsánból

default user icon
MME
Bár a padlizsán egyik leggyakoribb elkészítési módja a padlizsánkrém, a jellegzetes püspöklila zöldségből sokféle fogás készíthető a krémen túl is. Rengetegféleképpen elkészíthető, ráadásul most olcsóbban is hozzájuthatunk. Feldobhatjuk vele a lecsót, grillezhetjük, tölthetjük, tésztákhoz vagy rakott ételekhez adhatjuk, de akár főzeléket és krémlevest is csinálhatunk belőle. Íme 15 recept, amiből mindenki kedvére válogathat!

SAJTKRÉMMEL TÖLTÖTT PADLIZSÁNTEKERCSEK >>>

FRANCIA LECSÓS LASAGNE >>>


PADLIZSÁNFŐZELÉK >>> 


GRATINÍROZOTT RATATOUILLE >>>


ROPOGÓS PADLIZSÁNOS TÉSZTA >>>

PARADICSOMOS-MOZZARELLÁS PADLIZSÁN >>>

PULYKAKEBAB JOGHURTOS PADLIZSÁNSALÁTÁVAL >>>

MEDITERRÁN MARHARAGU >>>

PADLIZSÁNTEKERCS PARADICSOMOS RAGUVAL >>>


MUSZAKA (GÖRÖG RAKOTT PADLIZSÁN) >>> 

PADLIZSÁNOS-RICOTTÁS TÉSZTA >>>

 RATATOUILLE - MEDITERRÁN LECSÓ >>> 

PADLIZSÁNKRÉMLEVES >>> 

HÚSRAGUVAL TÖLTÖTT PADLIZSÁN >>>

TÖLTÖTT PADLIZSÁN (ÁJULT IMÁM PADLIZSÁNJA) >>>

5 VARIÁCIÓ PADLIZSÁNRA - AHOGY MÉG BIZTOS NEM PRÓBÁLTAD! >>> 

Ezek is érdekelhetnek

Friss

Friss