Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Csirkehúsos töltött padlizsán

MME MME
75 perc
rafinált
megfizethető
4 adag
Hozzávalók

Elkészítés

  1. A húst megmossuk, felkockázzuk, vagy ledaráljuk. Az olívaolajat felhevítjük. Hozzáadjuk a húst, és gyakran megkeverve fehéredésig pirítjuk. Hozzáöntjük a darabolt paradicsomot a levével együtt, és 15 percig főzzük. Sózzuk, borsozzuk, ízesítjük a fűszerkeverékkel, majd lehúzzuk a ragut a tűzről.
  2. A megmosott padlizsánokat hosszában félbevágjuk, a vágott oldalukat bevagdossuk. Tepsibe tesszük, és 180 fokos sütőben kb. 20 percig sütjük. A padlizsánok belsejét kikapargatjuk ki kissé, és a raguba keverjük. A ragut pedig a padlizsánokba töltjük.
  3. Elrendezzük mindet egy tepsibe, megszórjuk a reszelt sajttal, és 180 fokon kb. 30 perc alatt aranybarnára sütjük.

15 KIHAGYHATATLAN FINOMSÁG PADLIZSÁNBÓL >>> 

5 ÉRDEKESSÉG, AMIT NEM BIZTOS, HOGY TUDTÁL A PADLIZSÁNRÓL >>> 

Ezek is érdekelhetnek

Friss