Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

7 habkönnyű és krémes húsvéti sütemény, amiből egy tepsi sosem elég!

default user icon
MME
A húsvéti menü kötelező elemei – a sonkán, a kalácson és a tojáson kívül – természetesen a sütemények, az aprósütemények és a torták, amelyekkel nemcsak a családot, de a húsvéthétfőn érkező locsolók hadát is megkínálhatjuk. Most a legszebb és legkrémesebb, habkönnyű húsvéti süteményeinkből válogattunk egy csokorra valót, amiből garantáltan mindenki kettőt vesz!

Sokak szerint a sütemény legjobb része a krém vagy a hab, és bár fontos a jó tészta vagy piskótaalap is, a süti éke mégiscsak a töltelék. Szerencsére számtalan jobbnál jobb desszert receptje fellelhető a Mindmegettén, melyekből csak úgy csordul ki a töltelék, annyira meg vannak pakolva.

Ha a család nem rajong a kelt tésztákért, ellenben egy tálca krémes sütemény néhány óra alatt elfogy nálatok, böngésszétek át receptválogatásunkat. Mi most az egyik legnépszerűbb desszertfajtából, a krémes süteményekből válogattunk egy csokorra valót, melyek pihe-puhák, ízletesek, csábítóak.

Előre szólunk, ha nagyobb vendégsereget vártok, egy tálca nem lesz elég. Ezek a sütemények ugyanis etetik magukat, 2-3 szelet alatt meg sem lehet állni. 

A locsolók és a családtagok is boldogan falják majd, már csak ezt kell eldöntenetek, melyike(ke)t sütitek meg. Javasoljuk, hogy próbáljátok ki mindet!

MINI RÉPATORTÁK >>>  

MADÁRTEJSZELET >>> 

MAGAS-TÁTRA SZELET >>>  

EREDETI NÉGERKOCKA >>>  

A LEGFINOMABB FELHŐSZELET >>> 

MENNYEI HABROLÓ >>>  

MASCARPONÉS-EPRES SZELET >>> 

Youtube csatornákról se feledkezzetek meg húsvétkor, hiszen rengeteg szuper ünnepi receptvideó között böngészhettek ott is. Érdemes egy pillantást vetnetek TikTok-fiókunkra is, ha pedig megtaláltátok és el is készítettétek kedvenc recepteteket, ráadásul még el is dicsekednétek a végeredménnyel, akkor osszátok meg azt a Mindmegette közösségével is Facebook csoportunkban.

Ajánljuk még:

Ezek is érdekelhetnek