Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Mi legyen az ebéd? Ettől a hétvégi ebédválogatástól a fák is zöldbe borulnak

default user icon
MME
Igaz, az időjárás még hagy némi kívánnivalót maga után, de ennek ellenére tagadhatatlan, hogy tavasz van. Egyre több növény virágzik vagy borul zöldbe, így aktuális hétvégi ebédajánlónkat most még inkább a kellemesebb időjárás jegyében állítottuk össze.

Ha péntek, akkor szokás szerint érkezünk a legfrissebb, évszakra hangolt receptötletekkel, melyeket már nektek is ideje lesz bevetnetek a vasárnapi ebédek alkalmával. Az olyan alapanyagok, mint a medvehagyma, a rukkola, a sóska, a spárga vagy a spenót elengedhetetlen, ha főzésről van szó, de az eper és a kapor szezonjában is hamarosan nyakig gázolunk. Válogatásunk fő csapásvonalát most ezek a finomságok alkotják, ám ha mégis vannak olyanok, akik nem rajonganak ezekért a hozzávalókért, azok is megtalálják kedvencüket hétvégére. Főzzetek együtt a Mindmegettével!

Mediterrán tepsis csirkemell >>>

EGYSZERŰ SÓSKAFŐZELÉK >>>

Tejfölös gombapaprikás nokedlivel >>>

Csőben sült sajtos kelbimbó >>>

SPENÓTOS FETÁS TÖLTÖTT CSIRKEMELL >>>

KAPROS TÖKFŐZELÉK VIRSLIVEL >>>

Könnyű paradicsomos lencseleves >>>

PÁRIZSI SZELET >>>

CSONTLEVES MÁJGALUSKÁVAL, AHOGY GÁSPÁR BEA KÉSZÍTI >>>

Rakott krumpli sült kolbásszal >>>

LECSÓS SZELET >>>

KAPROS-TEJFÖLÖS KARALÁBÉLEVES >>>

Zöldségleves rizses húsgombóccal >>>

MÉZES-MUSTÁROS CSIRKECOMB VELE SÜLT ZÖLDSÉGEKKEL >>>

 

Ajánljuk még:

Ezek is érdekelhetnek

Friss