Ha péntek, akkor szokás szerint érkezünk a legfrissebb, évszakra hangolt receptötletekkel, melyeket már nektek is ideje lesz bevetnetek a vasárnapi ebédek alkalmával. Az olyan alapanyagok, mint a medvehagyma, a rukkola, a sóska, a spárga vagy a spenót elengedhetetlen, ha főzésről van szó, de az eper és a kapor szezonjában is hamarosan nyakig gázolunk. Válogatásunk fő csapásvonalát most ezek a finomságok alkotják, ám ha mégis vannak olyanok, akik nem rajonganak ezekért a hozzávalókért, azok is megtalálják kedvencüket hétvégére. Főzzetek együtt a Mindmegettével!
Mediterrán tepsis csirkemell >>>
EGYSZERŰ SÓSKAFŐZELÉK >>>
Tejfölös gombapaprikás nokedlivel >>>
Csőben sült sajtos kelbimbó >>>
SPENÓTOS FETÁS TÖLTÖTT CSIRKEMELL >>>
KAPROS TÖKFŐZELÉK VIRSLIVEL >>>
Könnyű paradicsomos lencseleves >>>
PÁRIZSI SZELET >>>
CSONTLEVES MÁJGALUSKÁVAL, AHOGY GÁSPÁR BEA KÉSZÍTI >>>
Rakott krumpli sült kolbásszal >>>
LECSÓS SZELET >>>
KAPROS-TEJFÖLÖS KARALÁBÉLEVES >>>
Zöldségleves rizses húsgombóccal >>>
MÉZES-MUSTÁROS CSIRKECOMB VELE SÜLT ZÖLDSÉGEKKEL >>>
Ajánljuk még: