Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Kapros tökfőzelék virslivel

45 perc
egyszerű
megfizethető
2 adag

Elkészítés

  1. A kaprot legyaluljuk egy arra alkalmas eszközzel. Az apróra vágott vöröshagymát és fokhagymát egy kevés olajon megdinszteljük, sózzuk, borsozzuk, fűszerezzük őrölt paprikával és az apróra vágott kapor felével. Hozzáadjuk a tököt, átforgatjuk és félig öntjük alaplével vagy vízzel.
  2. Ha a tök megpuhult, behabarjuk egy kevés liszttel kikevert tejföllel, ekkor hozzáadjuk az aprított kapor másik felét, adunk hozzá kevés citromlevet is. Sózzuk, borsozzuk ha szükséges.
  3. Feltétnek jól illik mellé a sült virsli vagy sült kolbász. 

Videó! Így készítheted el a kapros tökfőzeléket! >>> 

NEM CSAK TÖKFŐZELÉKBE JÓ: 11 KIHAGYHATATLAN KAPROS RECEPT! >>> 

Ezek is érdekelhetnek

Friss