Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

A tökéletes hétvégi ebéd: tuti kajatippek, amitől azonnal jóllaktok

default user icon
MME
Végre itt a hétvége, így indulhat a vasárnapi ebédre való felkészülés. Jobban jártok, ha már most eldöntitek, hogy mi legyen az ebéd, ugyanis előfordulhat, hogy a hét utolsó napján zárás előtt néhány perccel könyörögtök majd a biztonsági őrnek a hiányzó hozzávalókért imádott húslevesetekhez.

Ha szeretitek a házi kosztot és a költséghatékonyabb megoldásokra törekedtek a hévégi ebéd tekintetében is, akkor felejtsétek el a kajarendelést. Készítsétek el inkább otthon a vasárnapi menüt! Nincs más dolgotok, mint kiválasztani a számotokra legszimpatikusabb fogásokat, időben beszerezni a hozzávalókat, és már rotyoghat is a finom ebéd. Ne stresszeljetek, hiszen a következő kaják egyáltalán nem bonyolultak. Még a kezdők is simán megbirkóznak velük, arról nem beszélve, hogy bőven marad még idő kiélvezni az indián nyár simogató napsugarait is. Nektek melyik recept a kedvencetek?

ŐSZI MINESTRONE LEVES >>> 

 

TEPSIBEN SÜLT TARJA VELE SÜLT BURGONYÁVAL >>> 

 

BORSÓFŐZELÉK LISZT NÉLKÜL >>> 

 

TÖKFŐZELÉK PIROSPAPRIKÁSAN >>> 

 

PARADICSOMOS KRUMPLI KOLBÁSSZAL >>> 

 

TÚRÓS TÉSZTA HÁZI TÉSZTÁBÓL >>> 

 

TEJFÖLÖS CSIRKEPAPRIKÁS TARHONYÁVAL >>> 

 

ANANÁSZOS PULYKAMELL RIZZSEL >>> 

 

HÚSLEVES, AHOGY KELETI ANDREA KÉSZÍTI >>> 

 

VÖRÖSBOROS MARHAPÖRKÖLT TARHONYÁVAL >>> 

 

HAGYMÁS ROSTÉLYOS >>> 

 

RAKOTT BROKKOLI CSIRKEMELLEL >>> 

 

ASZALT PARADICSOMOS-BAZSALIKOMOS GÖNGYÖLT CSIRKEMELL >>> 

 

RAKOTT ÉDESBURGONYA, AHOGY KOCSIS KORINNA KÉSZÍTI >>> 

 

SAVANYÚ BECSINÁLT LEVES >>> 

 

Ajánljuk még:

Ezek is érdekelhetnek

Friss