Ha szeretitek a házi kosztot és a költséghatékonyabb megoldásokra törekedtek a hévégi ebéd tekintetében is, akkor felejtsétek el a kajarendelést. Készítsétek el inkább otthon a vasárnapi menüt! Nincs más dolgotok, mint kiválasztani a számotokra legszimpatikusabb fogásokat, időben beszerezni a hozzávalókat, és már rotyoghat is a finom ebéd. Ne stresszeljetek, hiszen a következő kaják egyáltalán nem bonyolultak. Még a kezdők is simán megbirkóznak velük, arról nem beszélve, hogy bőven marad még idő kiélvezni az indián nyár simogató napsugarait is. Nektek melyik recept a kedvencetek?
ŐSZI MINESTRONE LEVES >>>
TEPSIBEN SÜLT TARJA VELE SÜLT BURGONYÁVAL >>>
BORSÓFŐZELÉK LISZT NÉLKÜL >>>
TÖKFŐZELÉK PIROSPAPRIKÁSAN >>>
PARADICSOMOS KRUMPLI KOLBÁSSZAL >>>
TÚRÓS TÉSZTA HÁZI TÉSZTÁBÓL >>>
TEJFÖLÖS CSIRKEPAPRIKÁS TARHONYÁVAL >>>
ANANÁSZOS PULYKAMELL RIZZSEL >>>
HÚSLEVES, AHOGY KELETI ANDREA KÉSZÍTI >>>
VÖRÖSBOROS MARHAPÖRKÖLT TARHONYÁVAL >>>
HAGYMÁS ROSTÉLYOS >>>
RAKOTT BROKKOLI CSIRKEMELLEL >>>
ASZALT PARADICSOMOS-BAZSALIKOMOS GÖNGYÖLT CSIRKEMELL >>>
RAKOTT ÉDESBURGONYA, AHOGY KOCSIS KORINNA KÉSZÍTI >>>
SAVANYÚ BECSINÁLT LEVES >>>
Ajánljuk még: