Őszi minestrone leves

MME MME
45 perc
egyszerű
megfizethető
4 adag

Elkészítés

  1. Egy fazékban felhevítjük az olajat, majd hozzáadjuk a zúzott fokhagymát, a finomra vágott zsályát, a finomra vágott rozmaringot és a babérlevelet, kb. 2 percig főzzük.
  2. Ezután beletesszük az apróra vágott vöröshagymát, a kockára vágott répát és a zellert, majd pár percig dinszteljük, amíg a hagyma átlátszó lesz.
  3. Hozzáadjuk a babot, és a paradicsomszószt, alaposan összekeverjük, és felöntjük annyi vízzel vagy alaplével, amennyi ellepi. Lefedjük, és 15 percig főzzük.
  4. Végül hozzáadjuk a mángoldot és a hajdinát is, hozzáöntünk még annyi folyadékot, hogy 5 cm-re ellepje, és félig lefedve addig főzzük, amíg a hozzávalók megpuhulnak.

Nézd meg videón, hogyan készül a minestrone leves mentesen

Megjegyzés

A hajdinával gazdagított minestrone levest a gluténérzékenyek is fogyaszthatják. - MME

Ezek is érdekelhetnek

Friss