Vöröshagyma

Receptek vöröshagyma hozzávalóval

Leírás

A vöröshagyma a magyar konyha alapvető hozzávalója. Az édes ételeket leszámítva szinte mindenbe beletehetjük. Levesekben egészben és aprítva, megpirítva használhatjuk fel, a pörköltek, a rakott ételek, paprikás krumpli, töltött paprika és káposzta (az ételeket hosszasan sorolhatnánk) egyszerűen elképzelhetetlen nélküle.

Télen a megfázásos betegségek hatékony orvossága lehet, ha teát főzünk belőle. Igazi csodaszer, amely egyetlen konyhából sem hiányozhat.

Mikor vedd?

Egész évben elérhető. Kora nyáron kerül a boltokba a friss vöröshagyma.

Hogyan tárold?

A vöröshagyma száraz, hűvös helyen nagyon jól bírja a tárolást hosszú távon is.
Tápérték(100 g)
40 kcal Energia
0.1 g Zsír
7.6 g Szénhidrát
1.1 g Fehérje
Vöröshagyma receptek (7736 db)
Legfrissebb

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.