Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Hagyományos túrós csusza

45 perc
egyszerű
megfizethető
4 adag
Hozzávalók

Elkészítés

  1. A tésztát a csomagoláson található előírás szerint forró, sós vízben kifőzzük, majd lecsepegtetjük.
  2. A szalonnát kockára vágva pörcösre sütjük. Amikor kisült, a zsírját a tésztára öntjük, hozzákeverjük a fele túrót, a tejföl felét és a pörcök felét is, megsózzuk.
  3. Tűzálló tálban sütőbe tesszük, tetejére tejfölt simítunk és az egészet összesütjük. Tálaláskor teszünk még rá túrót, tejfölt és pörcöt.

    Ajánljuk még:

MAGYAROS TÚRÓS CSUSZA PALACSINTA >>> 

Sütőben sült túrós csusza >>> 

Ezek is érdekelhetnek

Friss