Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

7 kihagyhatatlan szószos-pácos finomság nem csak hétvégi sütögetéshez

default user icon
MME
Hogy is szokták mondani? Minden sikeres férfi mögött áll egy nő? Nos, a grillpartik világában ez a mondás valahogy így szólna: az igazán ízletes és omlós hús mögött a jól megválasztott és elkészített pác áll. Adunk is hozzá néhány ötletet!

Most már tényleg bármelyik pillanatban megfelelővé válhat a hőmérséklet a kerti partikhoz, és az utóbbi időben mi mindent megtettünk, hogy a megfelelő tudással vértezzünk fel benneteket hozzá.

Megírtuk például, hogy hogyan válasszuk ki a megfelelő grillsütőt, vagy éppenséggel milyen hibákat kell elkerülni grillezés közben, és mitől lesz tökéletes a zöldség és gyümölcs a grillen.

Ezúttal elsősorban a húsimádóknak nyújtunk segítséget, de persze zöldségeket is ízesíthettek különféle szószokkal. A következő finomabbnál finomabb szószos, pácolt húsos fogások után garantáltan mindenki megnyalja mind a tíz ujját. Próbáljátok ki a jobbnál jobb recepteket!

1. BARBECUE SZÓSZ SÜLT HÚSOKHOZ>>>

2. GRILLEZETT PIKÁNS SERTÉSNYÁRS>>>

3. AJVÁRBAN PÁCOLT PULYKANYÁRS RETEK TZATZIKIVEL>>>

4. SAJTOS ZÖLDSÉGNYÁRS BAZSALIKOMPESZTÓVAL>>>

5. GRILLEZETT CSIRKEMELL KÉTFÉLE PÁCCAL>>>

6. KETCHUPOS PÁC GRILLHÚSHOZ>>>

7. ÉDES-SAVANYÚ HÚSNYÁRS ANANÁSSZAL>>>

Ezek is érdekelhetnek