Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Ajvárban pácolt pulykanyárs retektzatzikivel

MME MME
45 perc
bonyolult
átlagos
2 adag
Hozzávalók

Elkészítés

  1. A pulykamellfilét felkockázzuk, sózzuk, borsozzuk. A joghurtot elkeverjük az ajvárral és az olajjal, és összeforgatjuk a felkockázott hússal. Legalább fél órán keresztül hagyjuk pácolódni a hűtőszekrényben, majd a kockákat nyársra húzzuk, és a sütőben 180 fokon kb. 25 perc alatt megsütjük.
  2. Közben a retket nagy lyukú reszelőn lereszeljük, a leveleket megmossuk és apróra vágjuk. Sózzuk, borsozzuk, összekeverjük a joghurttal és a zúzott fokhagymával.

    FOGÁSOK PULYKAHÚSSAL >>>

    ASZALT SZILVÁs-DIÓs PULYKAMELL >>>

    AJVÁR EGYSZERŰEN >>>

    PULYKAHÚSOS GOMBALEVES >>>

Megjegyzés

Recept és fotó: Gallicoop - MME

Ezek is érdekelhetnek

Friss